Schuifpuien

Schuipui sfeerfoto

Met een schuifpui worden eindeloze mogelijkheden voor de perfecte indeling  van uw huis gecreëerd. De grote glasoppervlakten zorgen voor een maximale hoeveelheid lichtinval. Onze schuifpuien zijn leverbaar in kunststof, aluminium en hout. De profielen die worden gebruikt zijn van het Duitse topmerk Aluplast. Wij kunnen twee soorten schuifpuien leveren, de kiepschuifpui (PSK) en de hefschuifpui (HS).

 

De kiepschuifpui (PSK)

De kiepschuifpui PSK is de standaard schuifpui die met zijn kiepschuifsysteem zorgt voor optimaal bedieningsgemak. Door de meerpuntssluiting is deze schuifpui optimaal inbraakwerend. De PSK is parallel te plaatsen. Dat betekent twee schuivende panelen in het midden, zonder tussen stijl. Dit zorgt voor een maximaal te bereiken opening van ruim 5,5 meter om terras en natuur nog meer bij uw woning te kunnen betrekken. De kiepschuifpuien zijn in meer dan  30 kleuren beschikbaar.


 

De hefschuifpui (HS)

De hefschuifpui (HS) is een ideale oplossing voor mensen die in de nabijheid van de natuur willen zijn en ook veel daglicht in hun huis willen hebben. Het gebruik van het speciale sluitsysteem maakt het mogelijk dat deze schuifpuien tot 18 meter breed en maar liefst 2,6 meter hoog geproduceerd kunnen worden. Ondanks de grote omvang zijn de panelen zeer makkelijk te schuiven.

Deze hefschuifpui (HS) heeft een unieke drempel die slechts een hoogteverschil kent van 19 mm  tussen uw terras en binnenvloer. Daarmee is deze schuifpui ideaal geschikt voor rolstoel en rollator gebruikers. De vele openingsmogelijkheden, en schuifopties maken deze hefschuifpui UNIEK in zijn soort.  De hefschuifpui is leverbaar in kunststof en hout. In hout is de schuifpui in maar liefst 4 houtsoorten leverbaar in alle RAL-kleuren. Kunststof hefschuifpuien zijn in meer dan  30 kleuren beschikbaar.

Bekijk hier de schuifopties.

Dorpelvrij

Het speciaal ontworpen thermisch profiel, dat tevens de drempel van de panelen vormt, maakt het mogelijk om de bovenkant van de drempel op hetzelfde niveau als de binnenvloer te plaatsen. Het hoogteverschil tussen de binnen- en buitenvloer is slechts 19 mm. De dorpelvrije schuifpui is ideaal voor gebruik van rolstoel en rollator. Ook mensen die slecht ter been zijn hoeven niet langer te struikelen over de opstaande dorpel.

De hefschuifpui is uit te voeren in een hoekopstelling.