Aluminium profielen

superial

Aliplast Superial

aliplast® SUPERIAL

Aluminium profiel met een smalle inbouwdiepte.

Dit systeem bestaat uit profielen met drie kamers. Dankzij dit drie-kamersysteem, de centrale pakking en de speciale beglazingsrubbers bereikt dit systeem een warmtedoorlatingscoefficient van <2,0 W / m 2 K. De inbouwdiepte is 75 mm en van de naar binnen draaiende vleugels 84 mm. Beglazingspakketten mogelijk van 14mm tot 61mm. Het systeem is beschikbaar in kleuren volgens de RAL kleurenkaart, hout-achtige kleuren, structurele kleuren en geanodiseerde oppervlakken. Het heeft tot slot goede anti-inbraak eigenschappen doordat het afgedekte slot, en glaslatten die aan de binnenzijde gemonteerd worden.


 

 

 

 

star

Aliplast Star

 

aliplast® STAR

Modern design gecombineerd met de hoogste inbouwdiepte en isolatie!!

Dit systeem staat voor de hoogste thermische isolatie. Door nieuwe generatie isolerende vulstoffen bereikt dit profiel de laagste waarmtedoorlatingscoefficient van +- 0,6-1,23 W / m 2 K, onder meer door een 45mm centrale thermische onderbreking. Binnenkant van het kozijn voelt dus niet meer koud aan! De inbouwdiepte van STAR-profielen is 90 mm voor het frame en 99 mm voor de naar binnen draaiende vleugel. Beglazingspakketten mogelijk van 17mm tot 82mm. Het systeem is beschikbaar in kleuren volgens de RAL kleurenkaart, hout-achtige kleuren, met structuur of gladde geanodiseerde oppervlakken. Het profiel heeft uitstekende anti-inbraak eigenschappen door het afgedekte slot, en glaslatten die aan de binnenzijde gemonteerd worden. Dit systeem zorgt tot slot voor een zeer goede geluidsisolatie.


 

 

 

ultraglide

Aliplast Ultraglide

 

aliplast® ULTRAGLIDE

Solide aluminium profiel gecombineerd met het gepatenteerde hefschuifsysteem.

Hefschuifsysteem met een verhoogde thermische isolatie. Geschikt als schuifpui voor woningen, De inbouwdiepte is 153 mm en de diepte van de vleugel is 67 mm.  Beglazingspakketten mogelijk van 6mm tot 53mm. ULTRAGLIDE is ook geschikt voor moderne, grote beglazingseenheden in commerciële toepassingen waar grote, open gebieden zijn vereist. Beschikbare in alle kleuren volgens de RAL kleurenkaart.